Kuva, jossa päätähtenä olet juuri sinä!

Nyt jokaisella urheilijalla on mahdollisuus teettää oma pelaajajuliste. Kuva räätälöidään oman joukkueesi tai toiveesi väreihin sekä teemaan sopivaksi. Esimerkiksi joukkueen logo osana taustaa.

Kuvia varten paikalle rakennetaan pieni studio. Studiovalaistus takaa hyvän ja tarkan lopputuloksen jokaiseen julisteeseen/kuvaan. Kuvat otetaan vihreää taustaa vasten, joka korvataan jälkikäsittelyssä seuran tai kuvattavan toiveiden mukaan luodulla taustalla. Tällä tavoin esimerkiksi jääurheiluseuran ei tarvitse hukata kallista jääaikaa kuvaukseen. 

Saman kuvauksen aikana hoituvat kaikki variaatiot pelaajakuvista. Näin ollen, palvelusta hyötyvät niin joukkue/seura kuin urheilijakin. 

Oma juliste idolisi julisteen viereen? Näyttävä kortti sukulaiselle?

Kuvan digitaalisen version avulla voit teettää juuri sopivan tuotteen itselle tai vaikkapa lahjaksi.


Kaikki kuvat kerralla pakettiin.

Yhden joukkueen kuvaaminen kestää puolesta tunnista tuntiin. Kuvattavia ohjeistetaan kuvauksen aikana, jotta jokainen saisi mahdollisimman onnistuneet ja luonnolliset kuvat itsestään. Tuulettaminen, laukominen, ym. poseeraus tekee kuvasta näyttävän ja pelitilannetta vastaavan, vaikkei kuvaus jäällä tapahtuisikaan. 

Käsitellyistä/taustattomista kuvista on helppo luoda materiaalia seuran tapahtumiin ja muuhun mainostamiseen. Valmiita pohjia on mahdollisuus hankkia myös erikseen. 

Pelaajajuliste on kestävä ja näyttävä muisto pelaajalle. Kuva toimii mainosti myös korttina tai lahjana sukulaisille sekä ystäville. Kuvien ulkoasuun ja muokkaamiseen on todella paljon vaihtoehtoja, eikä esimerkiksi nimikirjoituksen lisääminen kuvaan ole mahdotonta.

 

Pelaajakuva Pelaajakortti Pelaajajuliste Pelaajakuva logolla joukkueen teemalla
Pelaajakuva Pelaajakortti Pelaajajuliste Pelaajakuva logolla joukkueen teemalla

Kiinnostuitko? Ota yhteyttä, niin kerromme mielellämme lisää!